MEISTÄ

"NAPPAA ON TOTETUTUNUT UNELMA"

NAPPAA on toteutunut unelma omasta yrityksestä. Meidän porukan muodostaa kolme kaverusta, jotka tutustui opiskellessaan yhdessä restonomeiksi Tampereen ammattikorkeakoulussa. 

Kolmannen vuoden restonomiopiskelijoille on jo muutaman vuoden ajan tarjottu tilaisuutta pyörittää omaa yritystä TAMKin omistaman osuuskunnan kautta. Vuonna 2021 oli vuosikurssimme vuoro ja meidän porukka niin sanotusti löysi mantelin puurosta. Näin nappasimme voiton kotiin ja tarina sai alkunsa.

Meidän tiimissä näkyy monipuolinen osaaminen erilaisten taustojen ja mielenkiinnon kohteiden ansiosta.

Tarja-Katariinalla on laajaa osaamista eri ravintoloista, ja erityisesti numerot kiehtovat tätä määrätietoista uranaista. Siksi Tarja on päävastuussa yrityksen hallinnollisista tehtävistä. Tarja huokuu optimismia, eikä hymy hyydy edes paineen alla. Ja muuten, Tarja on harvinaisen hyvä tekemään pullaa!

Jenni on valmistunut kokiksi ja siihen yhdistettynä mielenkiinto kehittää uutta tuottavat mitä mahtavampia makuelämyksiä keittiössä. Jenni on aallon harjalla ruokatrendeissä ja tykkää erityisesti järjestelmällisestä työskentelystä.

Leipuri-kondiittoriksi valmistuneelta Nellalta ei visuaalista silmää puutu, ja hän toimiikin tiimin visualistina ja valokuvaajana. Haasteista innostuva Nella on ottanut osaa alan kilpailuihin, eikä hänen ole tarvinnut lähteä kotiin tyhjin käsin.

Aurinkoinen tiimimme haluaa tarjota teille ammattitaitoisia käsin valmistettuja tuotteita, joista välittyy aito tekeminen ja rakkaus ruoanlaittoon. Otamme haasteet vastaan suurella innolla, ja toteutamme kaiken mihin kolme käsiparia vain kykenevät.