Kahvila sulki ovensa 9.9.

30.10.2021

Torstaina 9.9.2021 koitti se päivä, joka tuntui niin kaukaiselta vielä kesän alussa. Kahvilan luukku suljettiin kesän osalta viimeisen kerran.

Takana on aika tarkalleen 3 kuukautta kahvilahulinaa ja päällimmäisenä tunteena on "nytkö se on ohi? Justhan vasta alotettiin!" Tähän lyhyeen aikaan on mahtunut paljon kokemuksia ja mahtavia tilaisuuksia. Päästiin pitämään kahvilaa pidempijaksoisesti kolmessa eri paikassa ympäri Pirkanmaata; Ratinassa, TAMKissa ja Suupantorilla.


Lisäksi tehtiin erilaisia keikkoja, kuten Helsingin reissu Barokkipiknikille, Vääksyssä syntymäpäivien catering, Haikan lavaa, Haulikkokerhoa ja niin edelleen. Kesän aikana myös kauppa kävi mukavasti; myytiin mm. 1922 kuppia kahvia ja 967 korvapuustia!


Matkan varrella ollaan päästy tutustumaan mitä mahtavampiin ihmisiin! Niin monta erilaista tarinaa ja kaikkia meitä yhdisti rakkaus kahvia ja leivoksia kohtaan. Cafe Nappaasta tuli eräänlainen kohtaamispaikka, ja saimme vakioasiakkaita jokaisessa myyntipaikassa. Siitä ollaan erityisen onnellisia ja tuntuu että ollaan tehty jotain oikein!


Nyt keskitymme opinnäytetyömme kirjoittamiseen, sillä valmistumme restonomeiksi joulukuussa 2021. Palaamme kuitenkin vielä toimintaan joulukuussa, kun kirjoitustyö on ohitse, upeiden sesonkituotteiden merkeissä. Pysy kuulolla!